söndag 17 januari 2010

Borta bra, hemma bäst


Det är jättekul att resa bort till nära och kära, men känslan av total avslappning när man kommer hem slår nog allt! Jag blir stolt över Alice varje gång vi sätter oss på ett tåg för hon förstår att det inte är läge att skälla på de andra hundarna utan hon accepterar dem som ressällskap och somnar snart. Naturligtvis är hon alltid en stor attraktion och det blir många komplimanger för den söta valpen.

När vi klev av tåget i Stockholm igen mötte husse upp oss och Alice blev helt till sig av glädje när hon kände igen honom. Då blir hon ivrig att komma hem och bara mysa. Resten av fredagskvällen låg Alice och Sebastian i soffan och gosade ikapp. Jag var också nöjd för Sebastian hade fixat lite småplock i form av ostar, avokado, kräftstjärtar, melon, skinka och kallt vitt vin. Det är allt skönt att komma hem och bara slappa.

Landet åker vi gärna tillbaka till och i sommar hoppas vi få inviga den nya gäststugan. Den gången tar jag med Sebastian och vi ska njuta av tystnaden och den underbara miljön tillsammans! Kan redan nu se mig själv sittandes på den lilla verandan med en kaffekopp en tidig sommarmorgon och låta Alice nosa runt i trädgården. Vi det laget kanske hon och katterna kan komma överens!

3 kommentarer:

  1. Jag njuter av att läsa din blogg!
    Vilket underbart liv Alice fick till slut!!!!
    Ja en fralla med sin stora personlighet i både utseende och sätt, ger uppmärksamhet! :-))
    Kram på er! /Lena med flock

    SvaraRadera
  2. Haha, ni är så välkomna tillbaka MEN tro inte att katterna står med i välkomstparaden! Lillebror och Grållan går fortfarande runt och spejar, de är inte riktigt hundra på att lilla frallvalpen åkt hem..;-)

    SvaraRadera
  3. Tack själv Lena, det är så roligt att följa din blogg med alla fina bilder på de små underverken!

    Lotta: Vi tar med en fredsgåva nästa gång till katterna så kanske de blir glada...

    SvaraRadera