måndag 25 januari 2010

Då var helgen över då

Det känns som att helgen var för kort men så mycket som vi faktiskt fick gjort så kanske det inte var så kort helg ändå. Det stora projektet för helgen var klädkammaren. Den ska rensas och organiseras pronto! Det är inte klart men vi har kommit en bra bit på väg, vi sorterade ut en säck med kläder som kan skänkas och slängde nog en halv med trasiga kläder. Det som återstår är alla prylar som fyller upp resten av utrymmet, det får blir någon helg i februari! Någon som inte tycker om städning är Alice, hon har gått från ointresserad av dammsugaren till att attackera den. Det är roligt och gulligt i en kort stund innan Alice blir för upphetsad av leken och kissar. Städning hos oss kan inte längre ske snabbt och effektivt för någon måste hålla ett öga på Alice som annars springer runt och kissar hej vilt i uppståndelsen.

Igår tog vi en långpromenad till ett av min favoritställen, ner till strandpromenaden. Det är magiskt att gå längs med vattnet och det brukar glittra helt underbart. Det är även underbart på vintern när isen ligger tjock, vi vågade oss även ut på isen. Det kommer absolut bli fler promenader vid vattnet och när vårvärmen kommer blir det nog en och annan fika där nere.

6 kommentarer:

  1. Här var det också full fart igår, Oliver och Teodor hälsade på. Ingen kissade dock på golvet...;-)

    SvaraRadera
  2. Jaha, vad gjorde busfröna hos er? Vi har nog konstaterat att Alice är superduktig så länge det inte finns distraktioner som barn, katter eller att matte och husse inte vänder upp och ner på lägenheten. Vi jobbar på detta och hoppas på ett kissfritt besök i vår!

    SvaraRadera
  3. Det är lugnt, vi är vana vid både valpar och barn! Martin körde ett skidlopp i Mullsjö igår, ute vid Engelska Villan. Vi träffade både Mia ach Majsan, de tyckte inte att du och din syster var så lika. Oliver däremot tyckte jag var lik dig när jag tog av mig glasögonen. Känns det kul eller okul, Sara???

    SvaraRadera
  4. Inget nytt under solen att vi är lika! För min del kul, du då? Hur gick det för Martin då?

    SvaraRadera
  5. Ett tips, om ni har en bilbur så kan ni passivitetsträna Alice i den. Det funkar kanon och det har jag gjort med mina 2 senaste hundar med kanon-resultat. Majsan var också på dammsugaren i början, men med skarpa tillsägelser och träning i buren då hon var "för mycket" så löste det sig kvickt:) Det som funkar bäst på Majsan över lag när hon är odräglig, är att man "blåser upp sig/gör sig stor" och morrar åt henne. Då lyder hon direkt *s* /Tina m syster Majsan

    SvaraRadera
  6. Ööööh, vi väntade VÄLDIGT länge i målfållan....om jag säger så....;-)

    SvaraRadera