lördag 2 januari 2010

Long time, no updates

Nu var det länge sedan det kom någon uppdatering! Så efter en del påtryckningar skriver jag några rader för att summera senaste veckan. Klippan Alice är äntligen hemma igen och hon är mycket nöjd med lite lugnare tillvaro igen. Nu ska vi börja arbeta med att få in bra rutiner och anmäla oss till valpkurs.

Under julen har hon fått en del leksaker och fina matskålar som hon ska ha hos våra föräldrar. Nu har hon många leksaker och fortfarande inte vett nog att förstå att man bara kan ha en i munnen åt gången. Tennisbollen från Sebastians föräldrar är nog en av favoritsakerna just nu.

Nyår spenderade Alice hemma i lugn och ro med oss. Under promenaderna tidigare på kvällen verkade hon helt oberör av smällar och knallar vilket inte verkar ovanligt för rasen. Tidigare under dagen kollade vi in rean på djuraffären och kom hem med ett nytt halsband, lavenderschampoo, tandborste och tandkräm med leversmak. Så inför det nya året badade vi henne så hon blev alldeles lysande vit och luktade mumma.

Bilder kommer senare under kvällen eller i morgon. God fortsättning så länge och hoppas att ert 2010 blir lika kul och spännande som vi hoppas vårt blir!

2 kommentarer: