måndag 28 december 2009

Äntligen i Örebro

Igår så kom Alice äntligen till Örebro. Hon hade en 3 timmars tågresa ifrån Göteborg som hon klarade alldeles utmärkt. Det var inte alls lika mycket folk och hundar men lite mer skäll och gnäll från de andra hundarna än resan till Göteborg. Hon gjorde sig snabbt hemma hos mina föräldrar där hon fick en kudde under granen att sova på.

Hon var ovanligt pigg under natten och gick omkring och busade en del men vi var nog för trötta för att påverkas speciellt mycket av det.

Idag så gick vi och hälsade på Malin som gärna ville gosa med vår lilla "gris". Efter att ha luktat/slickat på allt som verkade intressant (och käkat upp leverpastejen) så la hon sig och sov. Hon var inte direkt livlig men jag tror att Malin uppskattade besöket :)

Efter det så gick vi till en djuraffär för att köpa hundmat. Vi kom därifrån med lite hundgodis och en tugg-krokodil som ska vara bra för andedräkten (vilket hon verkligen kan behöva).

Snart så ska vi ut på middag och då ska Alice få vara kvar här med mina föräldrar. Just nu så sover hon bara så det blir nog inga problem.

1 kommentar:

  1. Vilken jättebra bild på er alla tre. Ni är ju för söta!! GOTT NYTT HUNDÅR!

    SvaraRadera