fredag 18 december 2009

Slö fredag

Ute var det många minusgrader idag. Så fort jag envisades med att ta ut henne gick hon till trottoaren, kissade och darrade sedan som ett asplöv. Det är nog kall för hennes små tassar för kroppen känns varm men hon darrar och huttrar!

För att hon skulle få mer bekvämt i vardagsrummet har jag tagit fram en av de billiga (5 kr på IKEA) kuddarna jag köpte för att de va just billiga. De är helt värdelösa att sova på men för en liten Alice kanske de är precis lagom för att hon ska ligga mjukt. Det händer dock att hon rullar av den vilket är underhållning för oss andra.


Alice börjar bli duktig på att sitta på kommando, det som saknas nu är att hon gör det utan att vittra godis. Det händer men hon är inte lika medgörlig naturligtvis... Att gömma saker på enkla stället är också roligt som omväxling mot att springa som en dåre fram och tillbaka.

1 kommentar:

  1. Hej! Syster Majsan tycker också att det är för kallt ute nu, hon gör sina behov max 10 m från dörren och resten av tiden vill hon vara inne. I vår blir det andra bullar av:) Hälsn Tina och Majsan (Klara)

    SvaraRadera