tisdag 22 december 2009

Tåget äntligen bokat

Jag missbedömde helt biljettsituationen inför julen. Förra året var det inga problem att hitta en sista minuten på X2000 någon dag innan jul. Detta året var det näst intill omöjligt! För det första var kraven X2000 eller byte i typ Hallsberg för att ta en snabb kissrunda och plats i djurvagn. För det andra ska även min bror med oss ner till Göteborg. Till slut med lösningen 6.10-tåget imorgon bitti. Vi pratade om flyg men var osäkra på hur mycket Alice väger och om vi skulle hitta en bur för henne att åka i.

En tur till djuraffären ledde till att den storleken som passar i kabinen inte fanns kvar och Alice väger lite drygt 7 kg. Med oss hem hade vi istället en klotång och tuggben till Alice. När Alice fick tuggbenet såg vi henne knappt på resten av kvällen. Det är tandlossning på gång, vi hittade en tand på filten och det kommer säkert fler fram över.

Tuggbenet luktar för övrigt död rent ut sagt, tror det kommer funka bra som väckarklocka om Tobias inte går upp som tänkt imorgon bitti. Vifta det lite under näsan och man borde vakna till :D.

3 kommentarer:

  1. Hälsa familjen i Götet. Det kommer att gå SÅ bra med Alice, jag menar vad är det värsta som kan hända? En hel massa när jag tänker efter...och minns våra egna "hundjular". Men det ska jag inte berätta om nu. Kram till er alla tre...fyra med Tobbe.

    SvaraRadera
  2. Det värsta på tåget eller hemma hos mamma? Äsch, så drillade vi är i katastrofer så kommer det nog bli en barnlek att åka imorgon!
    Kram tillbaka till er alla!

    SvaraRadera
  3. Kram och fin resa!! Alice kommer göra sucse på tåget! så söt som hon är! ;-)
    /Lena med flock

    SvaraRadera