onsdag 23 december 2009

Äntligen i Göteborg!

Nu har vi äntligen kommit fram till älskade Götlaborg! Avfärd hemifrån gick hutlöst tidigt, 5:15, inte riktigt min grej. Under natten hade det naturligtvis snöat så att knalla till tunnelbanan med var sin stor hjulväska, ryggsäck, axelväska, papperspåse och hund var en utmaning. Halvvägs dit slutade plogningen så vi fick dra oss bra och armarna värkte bra mycket sen. Vi var inte de enda hundarna som skulle med tåget. På de 16 platserna där djur var tillåtna var det Alice, en grand danois, en finsk lapphund, en golden retreiver, en pudel, minst 3 katter och en mindre hund av okänd ras. Det var minst sagt trångt, men lite mysigt och ingen skällde!

Så här pigga var vi 6 i morse...

Alice fick sin frukost i vanlig tid och i Skövde kastade vi oss av för en snabb kisspaus. Hon var som Lena trott mycket uppskattad. Det var en del som tittade lite extra och berömde sötnosen, konduktören hämtade sin kollega för att visa den söta hunden och en kille fotade henne på stationen. Hon är en liten stjärna! Alice har charmat mamma och i utbyte fått en del falukorv och kel.

Så är det dags att slå in julklappar och förbereda för myskväll med mamma och bror! Alice får nog ladda batterierna så hon är pepp på julafton och glada barn imorgon!

1 kommentar:

  1. Ååå vad härligt!
    Jag visste (av egen erfarenhet) att hon skulle charma hela tågbesättningen! -dom gör det "frallorna" hi hi... hon är såååå söt!! :-)
    Kram och mys på! /Lena med flock!

    SvaraRadera