onsdag 27 januari 2010

Vitabergsparken

Igår gjorde Alice premiär i rastgården i Vitabergsparken. Den är betydligt större än den vi brukar besöka och hade många mer besökare. Det som lockade oss dit igår var att få träffa andra franska bulldoggar som Alice kunde bekanta sig med. Så när Sebastian slutat jobba för dagen dök vi upp på hans kontor för att äta middag, spela lite wii och sedan åka till söder. Väl i rastgården var vi först ensamma och skulle precis utforska när Kerstin med matte dök upp. De fattade snabbt tycke för varandra, Alice gillar att jaga och Kerstin blir gärna jagad. Kerstin tog bollen och sprang och efter kutade Alice. Sedan kom muskelknippet Wilma och henne var det mycket fart på! Trots den bitande kylan och hundkiss på både byxben och ryggsäck hade vi jätteroligt allihopa.

När vi kom hem somnade Alice nästa direkt på mattan, hon orkade inte ens tigga sig upp i soffan. Vi gjorde varm choklad och korv med bröd för att värma oss innan sängen kallade. Idag verkar Alice fortfarande trött så det blir en lugn dag! Ska bli kul när det blir varmare och det kommer ännu fler frallor på träffarna. Då kanske vi kan fånga några av dem på bild också...

4 kommentarer:

  1. Åååå vad avis jag är på era rasthagar!!
    Önskar vi hade sådanan här åxå, så vovvarna kunde leka... det finns förvisso en inne i staden, men jag har alldrig sett någon hund i den...
    Tur vi har 2 så dom har varandra att leka med! ;-)
    Full snöstorm här nu! inga långvändor väntar på oss! *skratt*
    Kram på er! /Lena med flock

    SvaraRadera
  2. Mycket vill ju dock ha mer, jag blir såå avis på de som har nära till den stora i Vitaberg. Den va stor och spännande, en stor kulle mitt i där de kan rusa upp och ner. Det var ju många fler att leka med i denna än den vi brukar gå till.

    Vi har ingen snöstorm än, men det kommer nog om nåra timmar...

    SvaraRadera
  3. Här har vi flera hektar av rasthagar....eller ja...öppen natur där det är fritt fram för hundbus. Fast just idag är det nog för mycket snö för en liten fralla... Men när den töat bort kommer ni väl hit igen?

    SvaraRadera
  4. Klart vi kommer ner igen, Alice kommer nog uppskatta naturen bättre när snön är borta! Vi ska sätta oss ner och planera vårens resor.

    SvaraRadera