torsdag 21 januari 2010

Rastgården

En stor favorit just nu är att gå till rastgården, tror både jag och Alice uppskattar besöken. Det finns två rastgårdar i närheten så om den ena är tom går vi till den andra. Det jag tycker är kul är att få kontakt med andra hundägare och kunna studera Alices med andra hundar. Alice verkar älska friheten att springa fritt och gärna runt andra hundar, oavsett om de är intresserade av att leka eller inte.

Det är så roligt att lära känna de andra hundarna i området och deras ägare. Idag skulle vi träffat labben Stella och ett par andra hundar men jag måste gått ut för sent för det var tomt när vi kom fram. Så istället gick vi till den andra gården och där träffade vi en jackrussell-valp på 10 veckor. Han verkade lite klen till att börja med men han tuffade allt till sig efter en stund med Alice och de lekte massor. Det blir nog en roligt kompis när han blir större och mindre kallt ute.

Inne har vi också rätt roligt. Alice verkar förstå leken med kopparna nu och kan välja rätt kopp av två när det ligger hundchoklad i. Hon gillar även att leta efter leksaker som man gömmer på enkla ställen, skönt att det inte bara är fullt ös medvetslös som gäller. Hon verkar även ha bemästrat soffan och kan hoppa upp själv de flesta gångerna, kan ännu inte bestämma om det är bra eller dåligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar